Energetische blokkades

 • Home
 • Informatiepagina's
 • Energetische blokkades

Energetische blokkades/coaching

Blokkades en/of energetische blokkades oplossen is ontzettend belangrijk voor het streven naar spiritualteit en een hoger bewustzijn. Blokkades zijn gevolgen van lessen in dit leven waar we nog niet van geleerd hebben. Doordat je daar niet bewust van bent omdat je meestal nog te jong bent, vormt zich een  blokkade. Ook je opvoeding en je referentiekader spelen daarbij een grote rol. Door de jaren heen heb je een bepaald beeld van jezelf gecreeerd wat niet altijd hoeft te kloppen( vertekend zelfbeeld) Dat noemen we ook wel aangeleerd gedrag. Deze blokkades zitten op je chakra’s.

Blokkades oplossen is een proces, je moet het niet zien als een gebeurtenis. Wij kunnen je helpen door de blokkades voor een deel weg te halen dmv sessies, maar daarna moet je zelf aan de slag om de kernovertuiging te veranderen of de les te leren. zodra je de les leert of aan het leren bent wordt de blokkade uiteindelijk volledig opgelost.

Wel fijn om te weten dat jezelf een belangrijk aandeel hebt in het oplossen daarvan toch?

Bij de sessies maak ik gebruik van chakrapsychologie, mijn Gidsen en jouw Gidsen.

Voorbeelden van kernovertuigingen:

 • Onzekerheid
 • Faalangst
 • Onverklaarbare angsten
 • Lichamelijke klachten
 • Verlegenheid
 • Bindingsangst
 • Onverklaarbare boosheid
 • Irritatie
 • Onverklaarbare frustratie
 • Jezelf weg cijferen
 • Verlatingsangst
 • Geen zelfacceptatie
 • Geen grenzen durven aangeven
 • Nooit nee durven zeggen
 • Weinig zelfvertrouwen
Ook bij dit proces is het belangrijk om energetisch zuiver te zijn. Anders worden de blokkades door de negativiteit vele malen versterkt! Na een zuivering worden de blokkades meestal zichtbaar.

Daarom is een zuivering (Purification) bij ons ook transformerend voor je hele leven en veranderd je leven daardoor ook positief!

Hoe gaan wij te werk?

Elke blokkade-oplossing start met een sessie van max. 1 uur, omdat het energetisch werk intensief is voor zowel ons als voor jou. De daaropvolgende sessies duren max. 20 minuten tot een half uur.

Door jouw levensloop, onze helderziende waarnemingen en de hulp van onze gidsen, zijn wij in staat om een groot deel van de blokkades – waar je van hebt geleerd in dit leven – op te lossen. De resterende procenten zijn voor jou om van te leren; om je kernovertuigingen of je kijk op jezelf te veranderen!

Deze sessies kunnen zowel plaatsvinden in onze praktijk als telefonisch. 

Ook hier geldt weer dat je investeert in jezelf, je meest kostbare bezit!

Ho’o pono pono
Ook maken wij gebruik van Ho’o pono pono, een oude Hawaïaanse methode die werkt op onbewust niveau om oude overtuigingen op te lossen. Vervolgens ruimt de energie allerlei oude kernovertuigingen en trauma’s op, die zich in het onderbewuste bevinden. Dat kan te maken hebben met bijv. angst, zelfbeklag, pijn, teleurstelling, opgelegde normen enz. Het gaat dus niet om affirmaties, maar om sleutels die de energie van het onderbewuste vrijmaken en je helpen om schoon te worden van oude programma’s.

Velen van ons zijn gevangenen van ons onderbewustzijn. Het zijn de programma’s van het onderbewuste die het merendeel van ons handelen en onze gedachten beïnvloeden. De oplossing is vrijkomen van de ketenen van het onderbewuste. Door een paar simpele zinnetjes te zeggen maak je contact met het bovenbewuste en worden de programma’s die het onderbewuste domineren definitief weggebrand. Deze affirmatie gaat als volgt:

Ik hou van je (I love you)
Het spijt me (I am sorry)
Vergeef me alsjeblieft (Please forgive me)                                          
Bedankt (Thank you)


Zeg deze zinnetjes altijd en vooral als er zich problemen voordoen. Je zult zien dat op het moment dat je tegen jezelf  of het universum zegt ik hou van je, dat angst en ergernis verdwijnen. Pure liefde en harmonie komen er voor in de plaats. Als je Ho’oponopono beoefent voel je je meteen beter. Het is alsof je een andere wereld binnen gaat.

De vier zinnetjes zijn sleutels die ervoor zorgen dat de energie van het universum kan binnenstromen in het bewustzijn. Vervolgens ruimt die energie allerlei oude programma’s die zich in het onderbewuste bevinden op. Dat zijn programma’s die te maken hebben met bijv. angst, zelfbeklag, pijn, teleurstelling, opgelegde normen enz. Het gaat dus niet om affirmaties, maar om sleutels die de energie van het onderbewuste vrijmaken en je helpen om schoon te worden van oude programma’s. Beoefenaren van Ho’oponopono hebben het over cleanen, schoonmaken, vrij worden van oude pijn.

Een hele belangrijke hier bij is:
Je zegt niet vergeef me alsjeblieft tegen het universum,
omdat het universum het nodig heeft om het van jou te horen.
Je zegt het omdat jij het nodig hebt om het te horen.


Dr. Hew Len

Hieronder een geleide meditatie om je innerlijk kind te bevrijden door de Oude Cheng.

https://youtu.be/jHgTKRHDHfI

Share our website