Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Voelen met je hart..niet met je hoofd! ♡

Wij zijn erkende specialisten in het zuiveren van mensen, dieren, huizen en bedrijven. Ook geven wij cursussen en workshops die jouw bewustzijn helpen te vergroten.

Voor mensen

Voor alle mensen die spiritueel willen groeien, zich onrustig voelen, het gevoel hebben vast te zitten, steeds weer tegen hetzelfde aan lopen, die hun doelen doelen of wensen niet kunnen realiseren, die last hebben van ‘vage’ klachten waarin medisch alles uitgesloten is. Voor mensen die willen groeien in hun bewustwording, die hun leven weer in eigen hand willen hebben, die willen weten wat hun valkuilen zijn.

Voor huizen

Voor alle huizen die niet als thuis voelen, die koud aanvoelen. Waarin je het gevoel hebt bekeken te worden. Voor huizen die een zwaar en drukkend gevoel geven. Waar fenomenen plaatsvinden als flikkerende lampen, harde geluiden, voetstapgeluiden.

Voor bedrijven

Voor bedrijven waar het ziekteverzuim hoger is als gemiddeld. Waar de werksfeer niet prettig en zwaar aanvoelt. Voor het welzijn van het personeel, en de verhoging van de efficiëntie.

Het Nederlands Therapeutisch Opleidingsinstituut, onderdeel van Spiritueel Centrum by Rose, is opgericht met als doel om alle mensen die zichzelf en/of anderen willen helpen, de tools en handvatten te geven om dat ook te kunnen

Share our website