Over Terry-Rose

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over Terry-RoseOver Terry-Rose


Ik ben een nuchtere en vooral down-to-earth persoon, met de voetjes in de grond en mn hoofd in de wolken. Ook humor is erg belangrijk in mijn leven en voor mij is het glas altijd halfvol in plaats van half leeg.
Ook heb ik moeten leren in dit aardse leven dat ik meer op mijn intuitïe mag vertrouwen. Niet alleen maar naar de feiten kijken maar ook leren luisteren naar ingevingen.
Vooral het vertrouwen in de Goddelijke wereld en mijn Gidsen  is voor mij daarin erg belangrijk en een grote mindswitch in mijn leven geweest.
Mijn spirituele groei had vooral te maken met besef dat hoewel je het niet altijd daadwerkelijk 'ziet' het wel degelijk kan bestaan.
Het is vooral een kwestie van geloven en vertrouwen  Niet alles hoeft te worden bewezen. Als je kan vertrouwen, hoef je ook geen angst meer te hebben.
Toen ik dat besefte, ging het voor mij stromen! In elk facet van mijn leven, de energie en vooral het vertrouwen in mijzelf!

Mijn mediamieke gaven zijn uiterst gebalanceerd en ik gebruik ze in combinatie met mijn therapeutische en mijn coachingsvaardigheden. Deze balans tussen aards en energetisch zorgt ervoor dat ik de cliënt optimaal tot dienst kan zijn.

Mijn insteek is dan ook om anderen wijzer te maken, door middel van zowel consulten, therapeutische sessies en cursussen en opleidingen.
Ik wil mensen graag bewust maken van hun eigen transformatie en spirituele groei en hen daarin begeleiden. Voor mij is het belangrijk om daar een bijdrage aan te leveren.
Mensen te laten ervaren wat ik nu zelf ervaar. Dat ze gelukkig kunnen zijn op eigen wilskracht, meer in zichzelf geloven en vooral te vertrouwen op zichzelf en zich niet meer laten leiden door hun ratio of ego.

Het doel voor mij is op dit moment, is dat ik nog meer mensen mag opleiden en inzichten mag geven. Dat zij hun kennis ook weer door kunnen geven aan een ander, als een soort domino-effect. Daarnaast heb ik een grote droom, om ooit nog een keer een boek te mogen schrijven over alles wat ik in de zoektocht naar mezelf ben tegen gekomen. Dat ik kennis heb gemaakt met veel mooie zielen en ook met de kracht van het Universum.

Ik blijf altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden en kansen om zelf te groeien en daar weer doelen mee te bereiken.
Niet alleen voor mezelf om me te blijven ontplooien maar ook voor de ander, voor jou.
Zo wil ik mij bezig gaan houden met het geven van energetische massages ter ondersteuning van de blokkadesessies en die bijvoorbeeld te combineren met yoga- & meditatielessen. Plannen genoeg!

Om te ontspannen kijk ik graag naar series en films, ik mediteer graag, kan genieten van een boswandeling met mijn hondjes.
Ik ben een Bourgondïer en geniet graag van het leven met mijn familie.

Tot slot mijn levensmotto:   

                                                                     Volg je passie, dan kom je altijd bij je levensdoel!


Ik hoop je gauw telefonisch te spreken of wellicht je te zien hier in onze praktijk.

Warme groet,
Terry-Rose

Share our website