Praktijk

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Praktijk

Centrum voor bewustwording en spiritualiteit

Wij zijn erkende specialisten in het zuiveren van mensen, huizen en bedrijven, door onze geheel nieuwe methode, namelijk Purification. Wat ons uniek maakt in het zuiveren is onze eigen nieuwe methode, maar ook wat er na de zuivering gebeurt. Het enige wat we van jou vragen na de zuivering is jezelf consequent te beschermen.

Deze Standaardbescherming en instructies worden na een zuivering meegegeven of gemaild, maar wat het speciale hieraan is: de Standaardbescherming zorgt ervoor dat je altijd zuiver kan blijven! Wij van Spiritueel Centrum by Rose, geven de garantie dat alle negativiteit weg is zodra wij klaar zijn met zuiveren. Op die manier kun je direct met een schone lei beginnen. Je komt dus maar één keer bij ons om te zuiveren of op afstand maar daarna heb je nooit meer een reiniging of een zuivering nodig mits jij je Standaardbescherming consequent elk dag gebruikt!

Wij steken onze tijd in het optimaliseren van onze methodes, cursussen en beschermingen zodat wij de negativiteit altijd een stap voor zijn, waardoor wij ons doel kunnen vervullen. Ons doel is om mensen te begeleiden in hun individuele bewustzijns- en transformatieproces! Daarom worden wij ook ondersteund door de Goddelijke Wereld waardoor wij altijd integer en zuiver te werk kunnen gaan.

Wij beantwoorden met liefde vragen over onderwerpen op de website, dus stel die dan ook gerust!

Team Spiritueel Centrum by Rose

Share our website