Purification

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Purification

Purification onze eigen unieke methode om te zuiveren!

Purification is innovatief op het gebied van zuiveren want het gaat namelijk geheel met energie overdracht, wat zelfs zuiveren op afstand mogelijk maakt!
Alle vormen van zuiveringen en reinigen horen te beginnen met een diagnose te stellen, je moet weten wat je weghaalt zodat je na die tijd kunt checken of je daadwerkelijk alles hebt weggehaald. Een diagnose door een Purification Practitioner is dan ook uitmuntend, of eigenlijk perfect, je wordt dus ook niet zomaar een Purification Practitioner!

Iedereen’s aura, zowel van negativiteit als van positiviteit, is neutraal. Dat wil eigenlijk zeggen dat niemand, zonder jouw eigen toestemming, eraan mag zitten. Zodra wij negativiteit neutraliseren en weghalen, blijft het aura van die negatieve entiteit hangen, omdat wij er niet aan mogen komen, zelfs niet met toestemming van God, dat zijn dus restenergieën!

Dat wetende kun je zelf ook concluderen dat er geen enkele manier van zuiveren of reinigen is waar géén restenergie is, want alle vormen van energieën, of die nou een entiteit vormen of niet, hebben een aura.

Er zijn wel vormen van zuiveren en reinigen waarbij de entiteit en energie uit het huis worden gehaald, maar verder wordt er niets mee gedaan. Dan ben je er wel vanaf, maar over een tijdje vindt dezelfde entiteit wel een andere weg naar binnen en waarschijnlijk neemt hij dan nog versterking mee ook. Daar zijn wij ook op voor bereid, wij hebben een bescherming ontvangen die is samengesteld door de hoogste zielen uit de Goddelijke Wereld, waar energieën inzitten die op alles zijn voorbereid. Dit hebben wij de Standaardbescherming genoemd.


Door jarenlange ervaring zijn wij erachter gekomen dat er weinig goede beschermingen zijn, zoals in amuletten, ringen en symbolen. Er zit dan wel een goede energie in, maar zodra je weinig verstand hebt van de energetische Natuurwetten en 3D alchemie door middel van energieën, denk je dat die energie erin blijft.
Wij zijn er echter achter gekomen dat zonder de juiste kennis, de energie er gewoon uitloopt in een kwestie van dagen. Laat je dan ook niets anders wijs maken!
Zodra je van het bovengenoemde geen verstand hebt, kun je simpelweg ook geen voorwerpen instralen, althans, niet zodanig dat het er jaren in blijft zitten.

Maar om terug te komen op beschermingen, mede door het bovenstaande kwamen wij erachter dat een effectieve bescherming net zo belangrijk is als de zuivering, want anders ben je dezelfde dag nog onzuiver. Er zijn op dit moment meer negatieve entiteiten dan mensen op Aarde!
Dat in gedachte nemend, hebben wij samen met de Goddelijke Wereld een bescherming gemaakt die op àlles voorbereid is.


Mensen die bij ons komen voor een zuivering hoeven nooit meer terug te komen, want wij geven ze de tools ofwel affirmaties om zichzelf voor de rest van hun leven zuiver te houden. Daarnaast is het ook mogelijk permanente bescherming te nemen voor een maandelijks bedrag van € 25,- voor een heel gezin en € 20,- voor een alleenstaande
Wij streven naar bewustwording voor iedereen die er klaar voor is en de Goddelijke Wereld steunt ons daarbij op alle mogelijke manieren. Zoals bijvoorbeeld door de Standaardbescherming en de methode Purification.

Spiritueel Centrum by Rose zuivert alleen via deze methode, mochten hierover vragen zijn, zoals bijv. over restenergieën, over de bescherming of iets anders, dan kunt u gerust een mailtje sturen, deze zullen wij dan ook z.s.m beantwoorden!

Het team van Spiritueel Centrum by Rose, zijn de grondleggers van deze methode en hebben ook een octrooi hierop aangevraagd.
Nieuwsgierig hoe de zuiveringsprocedure eruit ziet? Klik dan op het kopje zuiveringsprocedure

Menno & Terry-Rose

Share our website