Consult

Ook kan je bij mij terecht voor een consult, waarbij ik gebruik maak van Lenormandkaarten. Lenormandkaarten zijn kaarten die helpen bij het geven van inzichten over bepaalde levensvragen op het gebied van werk, relatie en persoonlijke groei. Het stopt niet bij deze inzichten, graag begeleid ik je ook om je handvatten aan te reiken, zodat je deze in je dagelijkse leven – op een bewuste manier – toe kan passen.

De ervaring leert dat men geneigd is de ‘schuld’ buiten zichzelf te zoeken in verschillende situaties. Ik probeer jou duidelijk te maken, dat alles waar jij je aan irriteert bij een ander, meestal iets is wat je bij jezelf kunt veranderen.

Mijn idee van spiritualiteit is onder andere; waar we naar toe moeten in deze tijd van bewustwording, is dat we vrij zijn van oordelen over onzelf én over de ander. Het doel moet zijn dat het ons niet meer raakt wat wij van een ander vinden en ook niet meer wat een ander van ons vindt! Als je daar voor open staat en bereidt bent aan jezelf te werken, ben je zeker al op de goede weg!

Maar je kunt ook bij mij terecht voor contact met je dierbare overledenen.
De duur van het consult is afhankelijk van je vraag, in principe gaan we uit van een uur, maar een half uur is ook zeker mogelijk.

In de praktijk (half uur)                €40,-
In de praktijk (1 uur)                     €70,-

Telefonisch consult (half uur)     €35,-
Telefonisch consult (1 uur)          €65,-

voer hier nog meer tekst in