Over Terry-Rose

Volg je passie, dan kom je altijd bij je levensdoel!

Over Terry-Rose

Ik ben een nuchtere en vooral down-to-earth persoon, vrij analytisch en ga altijd pragmatisch te werk. Humor is voor mij ook erg belangrijk. Ik heb moeten leren in dit aardse leven dat ik op mijn intuitïe moet vertrouwen. Ik moet niet naar de feiten kijken maar naar de dingen die ik kan zien en horen. Vertrouwen op de Goddelijke wereld is daarin erg belangrijk en een grote switch in mijn leven geweest. Mijn spirituele groei had vooral te maken met beseffen dat het ook een kwestie van geloven en vertrouwen is. En dat niet altijd alles hoeft te worden bewezen. Als je kan vertrouwen, hoef je ook geen angst meer te hebben. Toen ik dat besefte, ging het voor mij stromen! In elk facet van mijn leven, de energie en het vertrouwen in mijzelf!

Mijn mediamieke gaven zijn uiterst gebalanceerd en ik gebruik ze in combinatie met mijn therapeutische en mijn coachingsvaardigheden. Deze balans tussen aards en energetisch zorgt ervoor dat ik de cliënt optimaal tot dienst kan zijn.

Mijn insteek is dan ook om anderen wijzer te maken, door middel van zowel consulten, therapeutische sessies en  cursussen. Ik wil mensen graag bewust maken van hun transformatie en spirituele groei en hen daarin begeleiden. Voor mij is het belangrijk om daar een bijdrage aan te leveren. Mensen te laten ervaren wat ik nu zelf ervaar. Dat ze gelukkig kunnen zijn in elk facet van hun leven dankzij zichzelf.

Over Terry-Rose

Op dit moment is het belangrijkste in mijn leven het opzetten van de Spirituele Advieslijn en daarmee het verder uitbouwen van mijn praktijk. Waar ik graag naar toe zou willen, is dat ik nog meer mensen mag opleiden die er hetzelfde over denken als ik. Dat zij hun kennis ook weer door kunnen geven aan een ander, als een soort domino-effect. Daarnaast heb ik een grote droom, om ooit nog een keer een boek te mogen schrijven over de zoektocht naar mezelf!

Ik blijf altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden en kansen om zelf te groeien en daar weer dingen mee te bereiken. Ook voor een ander. Zo wil ik mij bezig gaan houden met het geven van energetische massages ter ondersteuning van de blokkadesessies en bijvoorbeeld yoga- & meditatielessen. Plannen genoeg!

Om te ontspannen kijk ik graag naar series en films, ik mediteer graag, kan genieten van een boswandeling met mijn hondjes. Ik ben een Bourgondïer en geniet graag van het leven met mijn dierbaren.

Tot slot mijn levensmotto: volg je passie, dan kom je altijd bij je levensdoel! Ik hoop je gauw telefonisch of wellicht in de praktijk.

Ook ben ik te bereiken op box 07 bij www.eddie-paragnosten.nl

Warme groet,
Terry-Rose