Bernou

Bernou

03 Offline

Mijn naam is Bernou Karten en ik ben een Spiritueel Levenscoach.

Geboren met voelsprieten voor allerlei energieën. Sta daarnaast wel met twee voeten op de grond. Heb door deze gevoeligheid veel levenservaring in blokkades opgedaan binnen relaties, werk, kinderen en familie.

Ik help je hiermee graag met je vragen. En geef je handvatten om je leven op een positieve manier te veranderen. 

In mijn dagelijks leven werk ik met kinderen, jongeren en ook ouders.

Ik ben oorspronkelijk sociaalpedagogisch hulpverlener, docent beeldende vorming en creatief tekencoach.

Veranderingen binnen gezinnen en maatschappij, schoolsystemen, laten veel veranderingen zien en toenemende prestatiedruk, die vele kinderen ervaren deze tijd.

Het belang van ruimte voor gevoel en jezelf mogen uiten, zowel in spelen (tekenen, of welke creatieve uiting dan ook), je als kind gehoord en geliefd voelen is essentieel om blokkades op latere leeftijd te verkleinen of te voorkomen.

Heb je pedagogische vragen? Of ervaringen die je wilt delen over je kind, omdat hij of zij ‘dingen ziet, hoort, vertelt, ruikt, voelt, waarneemt’, die anderen niet waarnemen? Kun je in de reguliere wereld niet terecht met deze vragen?

Door ervaringen met eigen- en ook kinderen van anderen tijdens mijn werk kun je bij mij terecht. 

Over zielsliefde, vragen over relaties met onderwerpen als overspel,verliefd worden op een ander dan je partner, met al deze vragen en issue’s vind je bij mij een luisterend oor!

Ook vragen over waarom jou steeds dezelfde dingen overkomen, kan ik voor jou beantwoorden.

Ik kan je praktische tips geven en objectief helpen om anders naar jezelf en naar je situatie te kijken en daar naar te handelen. Dat doe ik op een liefdevolle manier met respect naar jou toe, zodat jouw zelfvertrouwen groeit in je leven!

Hoop je gauw te spreken op box nr 03!

 

Lieve groet Bernou