Voor wie?

Voor mensen

Voor alle mensen die spiritueel willen groeien, zich onrustig voelen, het gevoel hebben vast te zitten, steeds weer tegen hetzelfde aan lopen, die hun doelen doelen of wensen niet kunnen realiseren, die last hebben van ‘vage’ klachten waarin medisch alles uitgesloten is. Voor mensen die willen groeien in hun bewustwording, die hun leven weer in eigen hand willen hebben, die willen weten wat hun valkuilen zijn.

Voor huizen

Voor alle huizen die niet als thuis voelen, die koud aanvoelen. Waarin je het gevoel hebt bekeken te worden. Voor huizen die een zwaar en drukkend gevoel geven. Waar fenomenen plaatsvinden als flikkerende lampen, harde geluiden, voetstapgeluiden.

Voor bedrijven

Voor bedrijven waar het ziekteverzuim hoger is als gemiddeld. Waar de werksfeer niet prettig en zwaar aanvoelt. Voor het welzijn van het personeel, en de verhoging van de efficiëntie.

Elk van deze bovengenoemde klachten kunnen variëren per persoon.

Neem contact op met ons,
Spiritueel centrum by Rose,
voor bewustwording en spiritualiteit.

Bel naar 053 – 478 58 91 voor vrijblijvende informatie of stuur een email naar info@spiritueelcentrumbyrose.nl. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat mensen gelukkig kunnen zijn in elk facet van het leven!