Entiteiten en Energieën

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Entiteiten en Energieën

Verschillende positieve energieën
Er zijn verschillende positieve energieën, waar je vast wel eens van gehoord hebt. Dit zijn bijvoorbeeld gidsen, (aarts)engelen of overleden familieleden. Ook zijn er negatieve energieën aanwezig, denk hierbij aan bijvoorbeeld dolende zielen, demonen, gevallen engelen of zwarte magie. We zullen hieronder op enkele belangrijke energieën verder in gaan.

Gidsen
Gidsen zijn heel belangrijk! Wij verdelen ze onder in twee groepen; je hoofdgids (dit is vaak een familielid uit een vorig leven die al meerdere ioncarnaties bij je is) en je hulpgidsen (dit zijn meestal familieleden uit dit leven). Gidsen zijn er om je te begeleiden in dit leven. Zij doen dit door middel van subtiele ingevingen, gedachten en inzichten. Ze kennen je als geen ander en hebben altijd het beste met je voor!

Tijdens je leven kunnen er nieuwe gidsen bij komen, maar ook weer weg gaan. Dit hangt allemaal samen met jouw spirituele groei. Er komt altijd een gids die op dat moment bij jou en jouw trillingsniveau past.

Engelen
Engelen komen uit het Engelenrijk. Engelen zijn geboren onder de vleugels van God. De Engelen op aarde helpen overal voor en zijn eigenlijk altijd aanwezig. Daarnaast heb je je eigen beschermengelen.

Aartsengelen
Aartsengelen zijn de eerste Engelen geschapen door de Bron (Eerstgeborenen). Elke Aartsengel kun je aanroepen en hebben allemaal hun eigen specifieke krachten en machten van de Bron gekregen. Aartsengelen hebben – omdat zij het langst in dienst staan van de Bron – altijd grotere vleugels (dus meer veren) dan gewone Engelen.

Dolende zielen
Overleden familieleden die nog niet door het licht zijn gegaan, worden ook wel dolende zielen genoemd. Er zijn vele redenen waarom een ziel niet naar het licht kan of wil.

Zwarte magie
Vóór 21 december 2012 stond zwarte magie bekend als vloek op de bloedlijn of als bewerking (voodoo), met name in de Surinaamse, Afrikaanse en Hindoestaanse culturen. Maar sinds de Shift op 21 december 2012 merken wij dat de meeste klanten besmet zijn met een nieuw soort zwarte magie.

Het is hoogst besmettelijk en kan doorgegeven worden via een simpele handdruk of welk lichamelijk contact dan ook. Een simpele zwarte magie energiebol, hoe klein dan ook, kan zich razendsnel splitsen in meerdere energiebollen. Die gaan op chakra’s of aura’s zitten en daardoor krijg je eerdergenoemde klachten.

Noot: Niet alle mediums, paragnosten of Lichtwerkers zijn in staat om het bovenstaande te waarnemen, constateren of weg te halen. Dat wil niet zeggen dat iedereen zijn eigen unieke methode heeft!

Methodes
Sommige methoden of rituelen zijn niet afdoende om alles weg te halen. Je hebt vast wel eens gehoord van Witte Salie, wierook, reinigingsbaden, amuletten, voorwerpen met bepaalde energieën, etherische oliën, belletjes, symbolen of het openen van ramen en deuren en gebruik van allerlei beschermende sprays.

Bovenstaande zijn goed om energieën in kleine hoeveelheden van b.v. ruzies, verdriet, boosheid of vervelend bezoek te verwijderen, maar niet voor energieën van entiteiten of entiteiten zelf. Tip voor wierook met zuivere etherische oliën : de blauwe Nagchampa en de Bharath Darshwan.

Wat wij hopen is dat je door deze informatie misschien ineens bewust wordt van de negativiteit om je heen of bij jou of ijn je huis en je energetisch laat zuiveren, zodat jij daadwerkelijk de ziel kan zijn die je eigenlijk bent!

Bron: Menno, Terry-Rose. Onze dank gaat uit naar onze gidsen, lichtwezens en Engelen die geholpen hebben met deze pagina; De Wijze Raad, The Council, The Order of the Firstborns, Sarah.

Share our website