Over Menno

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over MennoOver Menno

Mijn naam is Menno en ik ben de zoon van Terry-Rose. Ook ben ik haar rechterhand en ik neem haar waar bij afwezigheid.

Ook ben ik verantwoordelijk voor al het lesmateriaal van onze opleidingen en cursussen en ben tevens docent en oprichter van het NTO (Nederlands Therapeutisch Opleidingsinstituut)

Ik ben mediamiek begaafd en mijn specialisaties liggen vooral op energetisch gebied en het contact met mijn Gidsen en de Goddelijke wereld. Mocht je vragen hebben over kwesties op energetisch gebied, dan sta ik klaar om je te helpen! Ik beantwoord graag je vragen en leg je alles uit, van de simpele vraag van hoe een aarding werkt tot aan de complexe vragen over hogere dimensies en zielen.

Mijn hobby’s zijn onder andere boogschieten, survival, series en films kijken en gamen.  Ook heb ik als hobby creatieve metaal- en houtbewerking, waar ik graag nog in groei om er steeds beter in te worden! Het geeft mij rust en voldoening om mijn creativiteit te gebruiken om allerlei constructies te creëren.

In september 2017 start ik met de studie docent Basisonderwijs, oftewel de PABO, op de Saxion Hogeschool te Enschede. Ik hoop later mijn spiritualiteit en mijn onderwijs vaardigheden te gebruiken om kinderen zowel les te geven en te begeleiden in hun authentieke ontwikkeling. Mijn droom en ambitie is om daarna de eerste erkende spirituele basisschool op te richten in Nederland.

Ook ik hoop je gauw eens te ontmoeten of te spreken!

Met vriendelijke groet,

Menno

Share our website