Order of the Firstborns

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Order of the Firstborns

De Order of the Firstborns (Orde van de Eerstgeborenen) hebben Menno en Terry-Rose samen met de Goddelijke Wereld opgericht. De Order is 12  jaar geleden ontstaan, eerst met alleen onze Gidsen Wakiti, mijn toenmalige hoofdgids en Tim de tweelingbroer van Menno (toen nog zijn hoofdgids). Daarnaast nog een tiental gidsen van onszelf. Naarmate wij hier op Aarde steeds meer begonnen te zuiveren en steeds meer klanten gebruik gingen maken van de Standaardbescherming, begon het aantal van de Order ook toe te nemen.

De huidige update van de Goddelijke Wereld is op dit moment maar liefst meer dan 3,5 miljoen hoge zielen die zich allemaal willen inzetten voor het beschermen van de mens op Aarde tegen negatieve entiteiten en energieën.
The Order of the Firstborns zijn zielen die zich inzetten om gezuiverde mensen ook zuiver te houden. Klanten van ons weten precies wat de Order voor hun betekent, wij krijgen veel complimenten over hun en hun goede werk.

The Order groeit met de dag zowel in kracht als in aantal. Het is een orgaan die in het leven is geroepen met de zegen van God. Een ziel wordt pas toegelaten in The Order als zij gespecialiseerd zijn in het zuiveren en dat dan ook foutloos kunnen doen.
Elke ziel die gespecialiseerd is krijgt een badge als bewijs dat ze bij de Orde of the Firstborns horen.

Ze komen zodra ze worden aangeroepen, met 10 Lichtwezens/zielen, 9 gespecialiseerd in een bepaald type zuivering en 1 die alle specialiteiten beheerst. Aangezien ze zo enorm belangrijk voor ons allemaal zijn geworden is het niet maar dan normaal  dat ze genoemd mogen worden! Hun immens goede werk en inzet voor al onze klanten en vooral ook voor onszelf is geweldig en we zijn hun nog steeds  enorm dankbaar voor alles wat ze doen!

Op dit moment voeren ze zelfs de meeste aanvragen om te zuiveren uit. Ook mag je ze aanroepen (alleen als je gezuiverd bent door ons) om je te begeleiden naar een (werk)plek waar je je niet fijn voelt zodat je veilig voelt, maar ook voor een healing, of om gerustgesteld te worden. Alleen al door hun zachte subtiele aanwezigheid voel je je fijn en veilig. Ze hebben humor, zijn lief, maar ook soms streng, als jij té vaak je Standaardbescherming vergeet komen ze ook niet als jij ze aanroept omdat zij, net als wij, vinden dat dat gedeelte jouw eigen verantwoording is.

In dankbaarheid voor de Order of the Firstborns
Team Spiritueel Centrum by Rose en de Circle of Light

Share our website