Transformatie

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Transformatie

Ben jij een lichtwerker?

Lichtwerkers zijn mensen, die voordat ze op deze Aarde zijn geincaneerd, opgeleidt zijn om verandersprocessen te stimuleren.

Veel Lichtwerkers hebben het niet makkelijk in hun leven. Ze zijn en voelen zich vaak anders dan anderen. Lichtwerkers zijn op een bepaalde manier een rebel. Die zich hard maken voor veranderingen aan de fundamenten van een systeem, bijvoorbeeld deze maatschappij.

Het zijn mensen die geboren zijn met een Aquariusprogrammering. Vaak voelen ze zich niet thuis in deze hoofdzakelijk Vissentijdperk maatschappij en beginnen pas hun draai te vinden in de spelregels van het steeds verder doorbrekende Aquariustijdperk. Velen van u zullen zich in deze beschrijving herkennen. Om volledig te zijn: het Vissentijdperk staat voor ego en materialisme en het Watermantijdperk (vanaf 2012) is een tijd van bewustwording en spiritualiteit.

Lichtwerker ben je je hele leven, je wordt zo geboren. En omdat je anders bent, krijg je als kind zo vaak te horen: “Doe niet zo moeilijk” of “Jij ook altijd”. Dit trek je als kind over het algemeen naar jezelf toe. Er klopt iets niet met mij. Wat doe ik fout? Waarom voel ik me zo?
Het Lichtwerker kind kan zich hierdoor echt ongelukkig en alleen voelen en de vraag kan zelfs opkomen: “Mijn God, wat doe ik hier op deze Aarde?” Dit is een essentiële vraag, want als deze vraag beantwoord wordt, leidt hij ons naar onze opdracht in dit leven. En gelukkig wordt elke serieus gestelde vraag door het leven beantwoord.

Lichtwerkers zullen als antwoord op deze vraag krijgen: “Volg je hart, wees jezelf, en heb vertrouwen”. En daar is zoveel moed voor nodig. Want wat is dat moeilijk zeg, want ik spreek uit eigen ervaring.

Je voelt je ongelukkig, vaak doodongelukkig, als je het toch niet doet, niet luistert naar je gevoel, je intuitie. Maar hemeltje, wat wordt er veel van je vertrouwen gevraagd om het wel te doen. Relatief veel Lichtwerkers raken in hun leven als jonge volwassenen aan de drugs, alcohol om puur om deze keuze niet te hoeven maken (vluchtgedrag). Let wel, dit gebeurt allemaal op onbewust nivo.
Ze verloochenen zichzelf, waarbij angst ook een grote rol speelt, hun eigenlijke opdracht voor zich uitschuivend. Sommigen stranden op deze wijze, maar dan doe je het een volgende keer/leven beter. De weg van de Lichtwerker is dus zich niet laten leiden door wat de buitenwereld, de omgeving, verwacht of wil, maar is de weg naar binnen, je laten leiden vanuit je innerlijk. contact met je Gidsen en elke dag mediteren is daarbij ook van belang. Waar krijg je anders de voor jouzelf belangrijke informatie vandaan?

Ze voelen vaak een tweestrijd in zich en dat is als volgt uit te leggen: wie we zijn wordt bepaald door programmeringen. In onze opvoeding krijgen we allemaal een programmering mee, waarbij de programmering die kinderen meekrijgen van gezin tot gezin en in nog veel grotere mate van cultuur tot cultuur anders is.

De meeste Lichtwerkers hebben een opvoeding gehad, waarin de Vissentijdperk regeltjes domineerden en dat kon ook niet anders. Maar als Lichtwerker is je eigen programmering heel anders en deze staat lijnrecht tegenover de Vissentijdperk regels en wetten, net zoals de spelregels van het Vissen- en Aquariustijdperk lijnrecht tegenover elkaar staan. Je voelt je niet thuis, je voelt je anders dan anders. De weg voert niet meer steeds verder het Duister in, maar is nu weer naar het Licht gekeerd. Angst mag weer vervangen worden door liefde. De angst om tekort te komen, keert om naar het vertrouwen om altijd datgene te krijgen wat je nodig hebt.

Twee programmeringen van de lichtwerker, opvoeding en je eigen karakter, zijn dus afkomstig van het Vissentijdperk en die hij of zij zelf heeft meegenomen naar dit leven, heeft een Aquariusprogrammering. Dit vereist een keuze, want als je deze niet maakt, dan werken de tegenstrijdige programmeringen verlammend en ontkrachtend.

Maar wat een innerlijke strijd gaat aan deze keuze vooraf! Met als een hele wezenlijke vraag: “Ben ik nou gek of?” Wie weet? En als je de weg gaat van je eigen innerlijke programmering, wat moet je dan niet loslaten? Relaties sneuvelen bij bosjes, als je werkelijk je eigen weg gaat.

Dit kunnen kennissen en vrienden zijn, maar ook je persoonlijke relatie of familierelaties veranderen of verandering van baan of zelfs de plek waar je woont kan niet meer voldoen. Logisch want jouw scheepje vaart precies de andere kant uit en als je met een touw nog aan andere scheepjes vastzit, dan breekt dat touw – de band – vroeg of laat. Je kunt op een gegeven moment niet anders meer! Daarentegen kom je weer mensen tegen die wel op jouw programmering/level resoneren. Alles in je schreeuwt om verandering, zelfs je lichaam doet zeer met vage klachten.

Ook moet je financiële zekerheden vaak loslaten, als je werkelijk helemaal voor je eigen diepe programmering kiest. Dan moet je ook hierin kiezen voor vertrouwen en moet je je Vissentijdperk programmeringen die zo bang zijn om tekort te komen dan horen gillen in jezelf. Armoedebewustzijn noem ik dat meestal, je moet het jezelf ook waard vinden, als je dat door hebt dat JIJ goed bent zoals je al bent en je vooral vertrouwt op de Kosmos, begint de energie ook te stromen! Want geld is ook energie.

Toch, lieve mensen, zou ik het niet anders willen. Het leven wordt zo rijk, zo’n prachtige leerschool en je krijgt zulke heerlijke mensen om je heen. Maar het allerbelangrijkste is de zegen van het steeds dieper wordende contact met jezelf, met het Goddelijke in jezelf, dat in continue contact staat met de Goddelijke Wereld.

Namasté
Terry-Rose

Share our website