Erkend Opleidingsinstituut

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Erkend Opleidingsinstituut

Het Nederlands Therapeutisch Opleidingsinstituut, onderdeel van Spiritueel Centrum by Rose, is opgericht met als doel om alle mensen die zichzelf en/of anderen willen helpen, de tools en handvatten te geven om dat ook te kunnen.

Iedereen kent wel iemand die een ongelukkige periode meemaakt, of jij ervaart het nu zelf. Hoe lastig en moeilijk kan het in deze bepaalde tijd van bewustwording zijn om de juiste inzichten in het leven te krijgen of om de juiste inzichten aan anderen te geven. Wij van het NTO helpen jou hierbij.

Wij geven jou de inzichten in jezelf die jij niet kunt krijgen, zodat jij jezelf kunt helpen. Nadat jij dit hebt begrepen en ervaren, leren wij jou ook om dit voor anderen te doen. Elk mens is uniek, daarom worden bij onze interactieve opleidingen alleen richtlijnen gegeven en adviezen op maat, zodat jij zelf het pad kunt kiezen dat voor jou is bestemd. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat iedereen die gekwalificeerd is om de opleidingen te volgen, ook daadwerkelijk daarna een practitioner (= beoefenaar) kunnen worden!

De opleidingen worden eenvoudig gemaakt zodat de informatie op alle niveau’s, makkelijk te begrijpen is. Er wordt niet verteld wat je moet weten, maar er worden stimulerende vragen gesteld en adviezen gegeven zodat jij zelf het antwoord kunt vinden. Dit zorgt voor interactieve opleidingen op maat voor elke student in een prettige leeromgeving. Naast de lesdagen, geven wij ook opdrachten mee naar huis, zodat je de geleerde en begrepen materie zelf kunt toepassen in je dagelijks leven. Hierdoor wordt jouw kennis met de dag meer en kun je zelf ervaren hoe snel je groeit als mens.

Klik hier voor onze opleidingen

Share our website