Restenergie

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Restenergie

Restenergie na een zuivering

Restenergieën zijn neutrale energieën, die over blijven na de zuivering van negativiteit en/of negatieve entiteiten. Dat wil zeggen dat de daadwerkelijke bron van de negativiteit weg is, maar dat het nog kan lijken alsof er niets is weggehaald (= neutrale energie).
Hierdoor kan je in eerste instantie nog klachten blijven ervaren.Hoelang duurt dit? Deze restenergieën zijn bij elke zuivering verschillend. Een belangrijke factor hierbij is tijd. Hoe langer iemand last heeft gehad van negativiteit, hoe langer de klachten. Dit is dus per persoon verschillend.
Wat ook een belangrijke factor is, is de duur van aanwezigheid van de negativiteit, bij de een is dat 1 jaar vol klachten, bij de ander 20 jaar. Eigenlijk kun je stellen, dat hoe langer het bij een persoon aanwezig is, des te langer duurt het voordat de restenergieën zijn opgelost en dat geldt niet alleen voor een persoon maar ook bij de zuivering van een huis. In sommige zware gevallen lijkt het zelfs even te verergeren, dat is hoogst uitzonderlijk en ook echt van korte duur!Over het algemeen is het gemiddelde dat wij aanhouden betreffende de restenergieën ongeveer 1 maand en in heel erge gevallen zelfs 2 maanden, het is een gemiddelde dus het kan ook eerder zijn in lichtere gevallen.

Hoe nu verder?
In de meeste gevallen zul je na de zuivering direct enige verlichting merken, vooral in je huis. Naast de klachten op energetisch niveau (waar wij mee helpen), is er ook een gedeelte waar je zelf nog meer aan de slag moet. Dit zit vooral in het mentale. Let erop dat je je klachten zelf niet in stand houdt (door bijvoorbeeld te malen of te klagen over wat je voelt). Het is belangrijk om positief te denken en vertrouwen te hebben dat de klachten verdwijnen.

Na de zuivering kan er enige verlichting merkbaar zijn, fysiek of in je huis. Op energetisch niveau kunnen wij alles weghalen, maar er is ook een stukje aards dat hierbij komt kijken, doordat de negativiteit al heel lang aanwezig is bij iemand, kan er ook stukje psychisch aanwezig zijn, dat is dan het gedeelte waar je zelf inzet moet tonen.

Dat wil zeggen dat je de klachten niet zelf in stand moet houden door o.a. te malen en te klagen over wat je voelt, maar je moet geloven en vertrouwen hebben dat de klachten verdwijnen en niet meer terug zullen komen!
Besef dat het van tijdelijke aard is en dat het ‘lege’ cellen zijn, die niets meer doen dan een illusie in stand houden!

Wij gaan hoe dan ook alle klanten die door ons zijn gezuiverd tot aan 1 maand na de zuivering monitoren, in de gaten houden en beschermen. Elke 2 weken is er contact  Aan het eind van deze “observatie/herstelperiode” zal het eindgesprek worden gevoerd en heb je inmiddels de formulieren ontvangen via de mail voor je eigen bescherming die je consequent moet gebruiken.

Uiteindelijk zal de zon weer gaan schijnen en kun je weer lekker verder met je leven, mits je jezelf consequent blijft beschermen, juist in dit eerste gedeelte na de zuivering is dat heel belangrijk, omdat wij anders niet meer kunnen monitoren of het van de zuivering is of van iets nieuws aan negativiteit.

Team Spiritueel Centrum

Share our website